Ystävänpäiväkortti

Viikonloppuna havahduin siihen, että pianhan on Ystävänpäivä. Mikäli aion saada korttini perille ajoissa, on se saatava jo maanantaina postiin. Kirjeposti kun ei tänä päivänä kulje enää niin nopeasti kuin ennen. Vähän kyllä arveluttaa tuo maanantainkin postituspäivä, sillä tiistaisinhan ei kirjepostia jaeta, mahtaako edes kulkea eteenpäin? 

Viime vuosina olen Ystävänpäiväkortilla muistanut ainoastaan kirjeenvaihtoystävääni, jonka kanssa yhteistä kirjetaivalta tulee tänä vuonna 30 vuotta täyteen!! Tuntuu uskomattomalta, mutta niin se vain on. Melkein teininä aloitimme ja edelleen kirjoittelemme. Kun ystävän kirjeen löytää postin seasta niin se vaan on ihan parasta ♥

Mutta asiaan. Ystävälle siis piti saada kortti postiin ja korttikin oli vielä tekemättä, sillä itsetehtyhän sen pitää olla. Materiaalia oli omasta takaa yllinkyllin, kunhan vain mallin keksisi. Eräästä youtube-videosta se ajatus sitten lähti...


Kortin paperit ovat kaikki Heidin Korttipajasta  tilattuja. Alunperin ajattelin niitä noihin kalenterihommiin, mutta päätin sitten käyttää jo tähän, kun olivat sopivan värisiä ja kuosisia. Kansi aika simppelisti koristeltu, sillä kortin sisäpuolella sitten vähän revittelinkin! On taskua, leimailua, kohotarraa ja nauhoja. 

Etukannen taskussa on kaksi korttia, joissa toisessa kehoitetaan jahtaamaan unelmiaan ja toiseen kirjoitin voimalauseen: Tähtää aina kuuhun. Jos menee ohi, lennät tähtiin!



Pieneen sisätaskuun sujautin erilaisia tikettejä, onnellisuuteen liittyviä kaikki.



Varsinaisen ystävänpäivätoivotuksen/ runon tein erilliseen sivuun, joka on kietaistu kiinni satiininauhalla. Tässä koristeena paperikosta leikattu leinikin kuva sekä washiteippiä. 
 


Viimeiselle sivulle laitoin vielä tuollaisen "luukun", johon kirjoittelin vielä ystävänpäivätoivotuksen. 



 Tämän parissa vierähti mukavasti muutama tunti, sillä en aikaisemmin tällaista ole tehnyt ja vähän piti suunnitella mitä kaikkea tähän laittaa. Mukava oli värkätä välillä ihan erilaista ja uskon, ettei jää viimeiseksi tällaiseksi kortiksi. 

Lähetätkö sinä ystävänpäiväkortteja ja teetkö ne itse?  


 

4 kommenttia

  1. Noissa on ollut näpräämistä:) Muutaman kortin teen ja annan suoraan käteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan siinä, mutta kivaa tekemistä välillä tällainen näprääminen :)

      Poista
  2. Kauniita kortteja. Itselläni on ystävänpäiväkorttien tekeminen jäänyt, mutta jouluksi tulee väkrättyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jouluksi minäkin tein muutamia kortteja ja nyt alkuvuoden synttärisankarit ovat saaneet myös omansa. Mukavaa puuhaa kunhan ei tarvitse kiireessä tehdä :)

      Poista