Ystävänpäiväsukat 2019

Vähän vahingossa lähdin mukaan Niina Laitisen Ystävänpäiväsukka KALiin tänä vuonna. Etsin sopivaa mallia siskolleni lupaamiini kirjoneulesukkiin ja törmäsin sitten tähän projektiin sopivasti. Langatkin löytyivät omista varastoista, joten päivän myöhässä hyppäsin mukaan ja hyvin ehdin! 


Novitan Nallesta teen minäkin kuten alkuperäismallikin on. Nalle ei kyllä ole mun suosikkilanka, sillä tykkään enemmän kutoa seiskaveikan vahvuisesta langasta. Nallea olin kuitenkin neulomistaipaleeni alussa ostellut muutaman kerän, joten tähän ne oli hyvä käyttää. 

Pohjan väri on grafiitinharmaa ja tehosteväreinä valkoinen ja turkoosi. Vähän arpapeliä oli lähteä tuolla turkoosilla, sillä siskoni tykkää enemmän murretuista väreistä. Onneksi sukalle sain hyväksynnän näilläkin väreillä. 


Toinen sukka on tässä mallissa ja toisessa odottaa kantapään neulominen. Muutaman kuvion olen siis taas jäljessä, mutta onhan tässä vielä viikonloppua aikaa kiriä kiinni. 

Tämän projektin alussa pysyin paremmin päivätahdissa, jopa niin, että täytyi välityö laittaa puikoille. Kun nyt tämän ohuemman langan neulomisen makuun pääsin ja löytyi vielä yhdet ohuemmat puikotkin niin samalla vahvuudella mennään. 

Vaaleanharmaalla pohja ja valkoisella kuviot ♥ tulee aika kaunista vaikka itse sanonkin! Kuviot on poimittu Jorid Linvikin lapaskirjasta. Seuraavat kuviot on vielä itsellekin arvoitus...


Nyt täytyy lähteäkin jatkamaan tuota Ystävänpäiväsukkaa, että saan ne ajallaan valmiiksi. Sisko rukka on saanut odotella sukkiaan jo puolisen vuotta...


4 kommenttia

  1. Kauniita neulomuksia on sinulla taas tekeillä. Ja onnea uudelle blogillesi. Innolla tulen seuraamaan tätäkin blogiasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Katsotaan miten tämä elämä kahden blogin loukussa lähtee sujumaan :)

      Poista
  2. Löysin tänne puutarhablogisi kautta. Mielenkiintoisia molemmat, jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, oletkin ensimmäinen virallinen seuraaja :) Tervetuloa!

      Poista