Maailman kauneimmat korvakorut - Design by KIETO

Siinä ne viimeinkin ovat, maailman kauneimmat korvakorut ♥ 
Korurasiakin jo on hengästyttävän kaunis! 


Ihan sattumalta kesällä Instagramissa tuli vastaan nämä joensuulaisen kuvittajan Annika Hiltusen suunnittelemat, suomalaisesta koivuvanerista valmistetut korut. Olin hetkessä myyty!
Aika ajoin kävin surffailemassa yrityksen  ja verkkokaupan sivuilla ja ihastelin, haaveilin ja päätin, että vielä jonain päivänä tilaan itsellenikin jotkin noista korvakoruista. Tai vaikka useammat.


 "Sillä niin eräs ihan tavallinen Hiltunen asian tuumi: miksi säästää ihanimmat, värikkäimmät ja näyttävimmät korut ja asusteet vain niitä harvoja juhlahetkiä varten? Kadotetaan se ohjekirja, jossa sanotaan että arjen täytyy olla harmaa ja että meitä varten on olemassa muotti, johon pitäisi mahtua."



Valinta ei ollut helppo, sillä vaihtoehtoja oli useita. Kuitenkin aika ilmiselvää oli, että ensimmäiset KIETOni olisivat Pionit. Pioni on minulle kukista se rakkain ja nyt voin nauttia sen kukinnasta ympäri vuoden!

Paketissa oli vielä mukana kiitoskortti ♥ Tämä on piste iin päälle, arvostan kovasti! 


Design by KIETO korut ovat näyttäviä ja värikkäitä ja niiden valmistusprosessissa on huomioitu ekologisuus. Käytetyt värit ovat myrkyttömiä, metallina käytetään ruostumatonta terästä ja koivuvaneri on sekä PEFC- että FSC- sertifioitua. Mielelläni ostan tällaisia tuotteita, joissa myös ympäristöasiat otetaan huomioon. Mielelläni tuen myös kotimaista yrittäjää!


Mitäpä olet mieltä? 



P.S. Tämä ei ole yhteistyöpostaus eikä maksettu mainos. Ihan omilla rahoillani olen korvakorut ostanut ja omasta tahdostani tuon myös yritystä esille.

3 kommenttia

  1. Mitkä herkut! Nyt vain kovaa käyttöä. Arkikin tuntuu juhlalta nuo korvikset korvissa ja siinä samalla tuottaa iloa myös ympärilleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä se kun en nyt tahdo raaskia käyttää! On ne kyllä kauniit, joten täytyy kyllä ottaa käyttöön pikimmiten :)

      Poista
  2. Tässähän on kauniit korvakorut. Erittäin näyttävät ja varmasti myös kevyet, myös värimaailma jota on käytetty on erittäin kaunis. Näillä saa yksinkertaisestakin asukokonaisuudesta varmasti näyttävän. Itse suosin juurikin koruja, jotka vievät huomion. Tekee muusta pukeutumisesta paljon helpompaa, jos tahtoo nimenomaan näyttävyyttä.

    VastaaPoista