Perjantain kunniaksi Maanantaisukat by Mia Sumell

Hyvän mielen villasukat -kirjan innoittamana kudoin Mian Maanantaisukat. Tämän ohjeen olin ostanut jo aiemmin yhdessä muutaman muun ohjeen kanssa SullaVikat -verkkokaupasta.


Lankoina omista varastoista Seiskaveikkaa ja Sockia. Persikka ja ruskea ovat mielestäni niin kauniit yhdessä, joten halusin niitä näihin sukkiin. Luontevat kaverit niille oli luonnonvalkea sekä tuollainen tumma beige.


Varren joustin on valepalmikkoa, joka on todella helppo tehdä, mutta silti se on näyttävä. Koristeellisempi vaihtoehto tavalliselle 2o 2n joustimelle. Näitä Mian malleissa on käytettykin paljon.


Nykyisin pyrin kutomaan molemmat sukat yhtäaikaa. Tällöin ei tarvitse aloittaa alusta kun yhden sukan on valmiiksi saanut. Usein se tuntuu niin vaikealta, että toinen jää kutomatta. Siksi olen kokenut tämän tavan itselleni toimivaksi. Sukat valmistuu kuin itsestään!


Näissä oli kivat kuviot ja värejä vaihtamalla näistä saisi vaikka kuinka räiskyvät. Täytyykin seuraaviin kaivaa lankakorin iloisimmat ja kirkkaimmat värit! Toisaalta olen haaveillut kutovani joulusukat jouluisissa väreissä: punaista, harmaata ja ehkä vähän valkoista. Katsotaan mikä malli niihin valikoituu :)


Mukavaa viikonloppua sinulle! Mitäpä ajattelit tehdä? 



4 kommenttia

  1. Onpa kivat värit ja simppeli malli. Minullakin on tuo Mian kirja ja siellä on kyllä niin monenlaisia ihania malleja. Mukavaa marrastkuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 olikin niin hempeät värit, että nyt tekee mieli kutoa jotain räiskyvän värikästä!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Tuli kyllä juuri sellaiset kuin ajattelinkin :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista