Luukku 19 | Ugly Christmas Sweater eli Ruma Joulupaita

Amerikkalaiset ovat juhlakansaa, joten rumalle joulupaidallekin löytyy oma kansallispäivä! Sitä juhlitaan aina joulukuun kolmantena perjantaina ja tänä vuonna siis huomenna 20. joulukuuta. Tänään tuunataankin itselle Ugly Christmas Sweater eli Ruma Joulupaita! 

NÄITÄ TARVITSET

  • vanhan t-paidan, collegepuseron tai neuleen
  • tilkkuja, nauhoja, joulukoristeita, lankaa ym. koristelutarvikkeita

Ohje on simppeli eli ota paita ja mieti miten haluat sen koristella. Mitä runsaampi sen parempi eli älä säästele koristeiden määrässä. Vinkkiä voit etsiä hakusanalla #uglychristmassweater. Alla muutama kuva Pinterestistä:




Viime vuonna juhlistettiin työpaikalla mun työporukan kanssa tätä Rumajoulupaita -päivää ja tuunattiin itsellemme paidat joihin työpäiväksi pukeuduimme :) Oman paitani tuunasin kultanauhalla, lankatupsuilla, hopeisella tähtiköynnöksellä sekä led-valonauhalla.


Ja tässä koko meidän työporukka paitoineen :)



Suomeenkin tämä trendi on jo ehtinyt ja kaupoista löytyy valmiitakin paitoja. Tuunaaminen ei kuitenkaan ole vaikeaa, jos vaan löytyy materiaalia omasta takaa ja saa ainakin persoonallisen paidan, jota ei toista samanlaista tule vastaan! Ja muista tässä tapauksessa: More is More! 

Mukava kun kävit ♥


Ei kommentteja