Luukku 23 | Kysely ja arvonta

Joulukalenterissa ollaan avaamassa jo toiseksi viimeistä luukkua. Nopeasti on joulukuu hurahtanut ja enää yksi yö jouluaattoon! Nyt on aika jo rauhoittua eikä uusia lahjaideoita enää kahdesta viimeisestä luukusta paljastu. Ei kuitenkaan kannata lakata vielä seuraamasta, sillä tiedossa on mukavia juttuja!



Tämä on ollu ensimmäinen kerta kun olen tehnyt blogiin Joulukalenterin ja täytyy sanoa, että olen nauttinut jokaisesta hetkestä ♥  Tarkoitus on kuitenkin ollut, että Sinä saisit tästä edes jotain vinkkiä ja helpotusta omiin joululahja pohdiskeluihisi sekä joulun valmisteluihin. Siksipä haluankin kuulla mielipiteesi tästä joulukalenteristani.

Vastaamalla seuraaviin muutamaan kysymykseen olet mukana arvonnassa, jonka palkinto on vielä yllätys, mutta se sisältää ainakin jotain itsetehtyä :) Aikaa vastata on viikko eli 31.12. saakka.

  1. Jaksoitko avata jokaisen luukun?
  2. Mistä ohjeesta tykkäsit eniten ja miksi? 
  3. Millaisia ohjeita/vinkkejä jäit kaipaamaan?
Toivon, että jaksaisit vastata niin voisin kehittää tätä ensi joulunaikaa ajatellen. Kaikki palaute on tervetullutta!

Nyt kuitenkin rauhoitutaan jo pikkuhiljaa joulun viettoon, joten mukavaa aatonaattoa Sinulle!

Ihana kun kävit ♥


20 kommenttia

  1. Hei, joulukalenterisi on ollut aivan ihana ja olen hämmästellyt miten erilaisia ideoita oletkaan keksinyt. Jokaista luukkua en omien joulukiireiden ja sairasteluiden vuoksi ole edes ehtinyt lukemaan, mutta aika monta kuitenkin. Tykkäsin eniten ehkä joulupaita-luukusta, sillä myös meillä töissä järjestetettiin ruma joulupaita-kilpailu. :D Mitään ohjeita / vinkkejä en jäänyt kaipaamaan, mutta eniten tykkään ruokalahjoista, joten niistä lukisin mielelläni lisääkin. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Hei.Seurasin joulukalenteriasi joka päivä ja tykkäsin tosi paljon.En osaa sanoa mistä tykkäsin eniten,koska kaikki oli mielenkiintoisia. Käsitöistä otin kuitenkin vinkkejä itsellnikin.
    Rauhaisaa joulun aikaa sinulle.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Hei,joulukalenterisi oli ihanan monipuolinen.Vaikea valita yhtä suosikkia,kotikosmetiikka ehkä.Paljon mahtavia vinkkejä 😊 Kaikki luukut tuli avattua.Rauhaisaa joulun aikaa 🕯
    miakinnun75@gmail.com

    VastaaPoista
  4. En aivan ehtinyt kaikkia luukkuja katsoa, mutta joululeivonnaisista sai vinkkejä, kiitos :) Hyvää joulua ja uutta vuotta!
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ihan joka luukkua en ehtinyt katsoa, työt ja joulukiireet ovat pitäneet tehokkaasti pois blogien ääreltä. Lahjapussukkaohje oli kiva, kun kaupan lahjapussit on aika kalliita ja tavallinen paketti joskus tylsä vaihtoehto. Monipuolinen kalenteri kyllä! Hyvää tapaninpäivää! riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Ihan mahtavaa, että jaksoit tehdä joulukalenterin tänä vuonna. Minulla oli niin kiireinen joulukuu, etten ole ehtinyt lukea blogeja juuri lainkaan, joten jäi kaikki joulukalenterit ihan muutaman luukun availuun, niin myös tämäkin. En ole mikään askartelija, mutta tykkäsin eniten juuri askarteluluukuistasi, erityisesti kauniit paketit jäivät mieleen. Mukavaa vuodenvaihdetta ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  7. Avasin suurimman osan luukuista!

    Suosikkini oli nestesaippuan ohje, koska olin juuri miettinyt tuollaista ohjetta, mutta en ollut ehtinyt selvittää sitä.

    Tykkäsin myös Ugly Christmas Sweater-tuunauksesta. Samankaltaisia vaatepostauksia olisi kiva nähdä jatkossakin!

    Mitään erityistä en jäänyt kaipaamaan - näin oli hyvä!

    Myöhäiset jouluntoivotukset!

    VastaaPoista
  8. Kaikki luukut katsoin.

    Kauniit paketit oli erityisen mieleinen postaus.

    En jäänyt kaipaamaan mtn, kivan erilaisia luukkuja olit koonnut. :)

    Mukavaa Uutta Vuotta!

    lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Lähes kaikki luukut katsoin ajallaan. Nyt äsken viimeisetkin:) Joulukuu oli itsellä tosi kiireinen ja blogille ja installe ei jäänyt aikaa, kuten ennen. Joulukalenteri ajatuksena ja sen toteutus, kuten olit sen toteuttanut, on todella hieno. Jos vaan viitsit, tee jatkossakin!
    Matkan varrella mieleeni jäivät erityisesti upeat joulupaketit ja lahjapussukat. Tosin ihan kaikki itse tehty on minulle mieleen ja katselen niitä mielelläni.
    Mukavaa loppuvuotta ja onnea alkavalle vuodelle!

    VastaaPoista
  10. Katsoin kaikki luukut. Kyllä ihailen niitä, jotka ehtii ja viitsii tehdä joulukalenteria. Siinä on kova homma. Kivoja juttuja sinulla kaikki. Jotkut olikin tuttuja. Vaikka olisitkin ottanut ohjeen jostakin muualta, niin olisi kiva saada ohje suoraan blogista viittauksella siitä, mistä ohje. Ei tarvitsisi klikkailla eteenpäin. Tätä jäin siis oikeastaan kaipaamaan. Paketit olivat todella ihania.

    VastaaPoista