Kepposet -kirjoneulesukat

Tytär tilasi itselleen alkuvuodesta villasukat kun kuulemma aina vaan teen kaikille muille. Sukissa piti olla pääkalloja ja mieleeni tulikin heti Heinikki Designin Kepposet -kirjoneulesukat.
Tilasin ohjeen ja niin alettiin suunnittelemaan sukkien värejä. Tytär ne lopulta itse valitsi ja kaikki langat löytyi omista varastoista. Lankana Novitaa ja Sockia.



Mallia jouduin muokkaamaan lopulta aika paljonkin, sillä ohjeen mukaiset sukat olisi olleet ylipolven mallia. Tytär puolestaan halusi sukistaan puoleen sääreen ulottuvat.


Niinpä joitain mallikuvioita jätettiin pois ja tehtiin eri järjestyksessä kuin alkuperäisessä mallissa. Nilkkaan lisäsin vielä resorin tuomaan napakkuutta. Sukat valmistuivat jo helmikuussa, mutta päätteleminen hieman viivästyi....


Eräänä sunnuntai aamuna otin sitten päättelyhommat haltuun näiden ja yksien toisten sukkien kohdalla. Melkein meni tunti per sukka näitä lankoja päätellessä! Lopputulos oli kuitenkin aika palkitseva ♥


Rakastan näitä värejä!


Taidanpa kutoa itsellekin tällaiset, mutta ihan sen alkuperäisen ohjeen mitalla :) 

Mukavaa maanantaita Sinulle! 


4 kommenttia

  1. Ihanan värikkäät sukat :) Päättely on inhottavaa hommaa. Minä päättelen sitä mukaa, kun työ etenee. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi opetella kyllä päättelemään työn edetessä! Muuten valmiit työt tahtoo aina jäädä joksikin aikaa odottamaan juuri päättelemisen takia. Toisinaan kuitenkin sekin homma sujuu sukkelaan. Kai se on vähän päivästä ja fiiliksestä kiinni :)

      Poista
  2. No voi sentään, kun on hurmaavat sukat! Ihanat värit ja kivat kuviot.
    Lankojen päätteleminen on kyllä tuskastuttavaa. Täytyy tunnustaa, että olen jättänyt aika monta neuletta tekemättä, kun olen ajatellut niissä olevien langanpäiden määrää:)))
    Kivaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Pitäisi oikeasti opetella päättelemään samalla kun neuloo. Pääsisi paljon vähemmällä! Toisaalta päättelyynkin täytyy olla oikeanlainen mieliala niin kyllä sekin on välillä ihan siedettävää :)

      Poista