Capsule Wardrobe - ja kuinkas sitten kävikään?

Alkuvuodesta innostuin uudelleen tuosta kapselipuvusto hommasta ja siitä täälläkin kirjoittelin muutaman postauksen verran. Kävin jo vaatekaappianikin läpi ajatuksella heittää pois kaikki vanha, tarpeeton ja käyttämätön. Näin teinkin: myin kirppiksellä sekä lahjoitin FB-ryhmässä itselle tarpeettomat vaatteet. Silti niitä jäi vielä "liikaa", jotta niistä olisi saanut rakennettua järkevästi puvuston. Totesin samalla, että en haluakaan rajoittaa pukeutumistani tiettyyn muottiin. Töissäni käytän työasua ja vapaalla pukeudun aika rennosti. Ehkä sellainen kompakti kapseli voisi olla hyvä niihin tilanteisiin kun mennään vaikka konserttiin tai vastaavaan tilaisuuteen, jonne farkut ja t-paita ei ihan ole se sopivin asu. Siihen voisin panostaa kyllä. 

Ehdin kuitenkin kuvata jo vaatekaappini sisältöä, joten tässä muutama kuva pukeutumistyylistäni. Rakastan kukkakuoseja enkä ollut tajunnut kuinka paljon niitä näkyy vaatteissani. Mustaa puolestaan yläosistani ei montaa vaatetta ole, sillä pukeudun mieluummin vaikka tummansiniseen.



Olen aina ollut farkkutyttö ja niissä tunnen oloni eniten kotoisaksi. 


 Vasta muutama vuosi sitten uskaltauduin laittamaan värilliset twillihousut jalkaan. Olin aina ajatellut, että reitevänä ja kunnon takamuksen omaavana ne eivät minulle sopisi. En siitä sopivuudesta vieläkään tiedä, mutta mukavasti piristää esim. nuo keltaiset farkut kun ne jalkaansa vetää :)



Tässäpä sitten mekkokavalkadi. Muutama yksivärinen ja loput kuosillisia ja aika monta kukkakuosillista! 
Tuo ensimmäinen on sitruunakuvioinen trikoomekko, joka oli täysin heräteosto, mutta siitä tulikin eniten pidetty mekko hellekesänä 2018. 




Enemmän olen nyt keskittynyt minulle oikeisiin väreihin pukeutumisessani. Voihan se olla, että joskus myöhemmin tulee tarve rakentaakin ihan oikea kapselipuvusto, mutta tällä hetkellä se ei tunnu ajankohtaiselta. Joten teille jotka tätä vaatekaapin läpikäyntipostausta olette odottaneet niin näin tässä nyt sitten kävi tällä kertaa...


6 kommenttia

  1. No mutta hei, sait kuitenkin siivottua vaatekaappia ja käyttämättömiä sieltä pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ei tämä ollenkaan turha projekti ollut :D

      Poista
  2. Hih, näinhän siinä monesti käy! Mielestäni lopputulemasi on varsin onnistunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että ensimmäinen tunne oli pettymys kun asiaa oli kuitenkin tutkinut ja suunnitellut jonkin aikaa. Nyt kuitenkin tuntuu, että hyvä näin :)

      Poista
  3. Tärkeintä on tietysti, että välillä poistaa vaatteita, jotka ovat jo tarpeettomia. Itsekin olen myynyt kirpparilla vaatteitani, mutta siltikin niitä on aivan liikaa. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika ajoin on kyllä hyvä muutenkin käydä vaatteet läpi, sillä aina sieltä löytyy pitämättömiä, väärän kokoisia tai muuten vaan käyttämättä jääneitä. Muutaman kerran vuodessa itsekin otan kirppispöydän ja vien itselle ylimääräiset myyntiin. Hyvää teki käydä perusteellisemmin nyt kaappi läpi :) Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

      Poista