Heinäkuun kuukausisivu bujoon

Tänään tehdään yhdessä lupaamani heinäkuun kuukausisivu bujoon.

Ensimmäiseksi mietin teemaa ja koska on heinäkuu niin loma, ranta ja vähän palmupuita tuntui aika hyvältä teemalta. Tein Canvalla ilmaisista kuvista kollaasin. Canva on ilmainen editointi- ja suunnitteluohjelma, jolla voit tehdä esim. esitteitä, kortteja, logoja tai vaikkapa Instagram-tarinan. Käyttö on helppoa ja ennenkaikkea koukuttavan mukavaa! 



Kun teema ja värit ovat selvillä, etsin muun tarvittavan eli teipit, paperit ja heinäkuun kalenterin. Leikkasin kollaasista haluamani kuvat ja tuon July-tekstin. Teipeiksi valitsin pronssinvärisen sekä turkoosin teipin. Lisäksi revin palasen ruskeaa pakkauspaperia taustalle.


Sommittelin ensin eri vaihtoehtoja kuinka kuvat sijoittelen sivulle. Kun haluttu malli on löytyi, liimailin kuvat paikalleen.


Lisäsin vielä teipit sekä July- tekstin. Sivu kaipasi mielestäni vielä jotain, joten kaivelin leimasinlaatikkoani josko sieltä löytyisi jotain sopivaa leimaa.


Leimailin sivulle vielä muutaman kukkakuvion täydentämään muutoin aika vaaleaa aukeamaa.
Näin heinäkuun kuukausisivu on valmis.


Hakusanalla "monthlyspread" tai ihan suomeksi "kuukausiaukeama" löytyy Pinterestistä paljon vinkkejä ja vaihtoehtoja oman suunnittelun pohjaksi. Ja niinkuin aina, vain mielikuvitus on rajana!

Ihanaa heinäkuun viikkoa sinulle!

2 kommenttia

  1. Varmasti koukuttavaa tuo bujoilu. Luovuutta parhaimmillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän se on! Ja ihanan rentouttavaa, vaikka joskus pitää kovastikin miettiä miten jonkin idean toteuttaisi 😊

      Poista