Donald Trump -villasukat ja muutama muukin pari

Täällä on vuorostaan nyt puikot viuhuneet ja sukkaa pukkaa solkenaan! Mistä lie saanut alkunsa, mutta koko kesän ja alkusyksyn kestänyt sukkajumi on enää muisto vain :) 

 Ensimmäisenä syntyivät nämä blingblingit. Olen yrittänyt saada keränloppuja käytettyä, jotta voisi ostella taas uusia =D Vaaleanpunainen raitalanka on kevään elintarvikevärjäysten saldoa. Mukavasti upposi tämän kimallelangan kanssa.

 

 

Vähän samalla tyylillä jatkettiin ja nyt turkoosivoittoisilla sukilla. Näissä seiskaveikan turkoosi sekä elintarvikevärjätty samanvahvuinen kaverina. 

 


 

Ja kun vauhtiin oli raitasukkien teossa päästy niin vielä yhdet tipahti puikoilta. Nämä nimesin Trump-sukiksi =D Henkilökohtaisesti Donald ei kuulu suosikkeihini ja toivoisin, että vaalit voittaisi vastaehdokas. Näistä kuitenkin tuli niin voimakas mielleyhtymä Jenkkeihin, että siksi nimikin tällainen. Taidanpa vetäistä jalkaani vaaliyöksi! 

 


 

Lokakuu olikin sitten varsinainen #socktober meikäläiselle. Puikoilla on tällähetkellä yhdet tilaussukat, joista tuleekin taas ihan erilaiset kuin mitä aiemmin olen tehnyt. Kiva, että haastetaan tekemään monipuolisesti. Muutoin marraskuu näyttäisi alkavan pipojuttujen merkeissä. Niistä onkin näkynyt pilkahduksia tuolla Instagramin puolella. Suora linkki sinne löytyy tuosta sivupalkista :) 

Mitäs sinulla on puikoilla juuri nyt? 

 

10 kommenttia

  1. Mullakin varsinainen socktober! :D Lyhytvartiset sukat on kyllä kivoja, tulevat nopeasti myös jämälangoista! Kivat nuo Donald Trump -sukat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin päivityksesi Ig:ssä ja mietin miten voikin olla melkein samat sanavalinnat meillä =D Lyhyitä sukkia on ollut nyt mukava tehdä kun valmistuvat nopeasti ja niihin saa hyvin menemään jämät.

      Poista
  2. Voi ihanuus millaisia sukkia! Itse en osaa sukkia kutoa:) Leppoisaa Pyhäinpäivä viikonloppua❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ näitä on pitkästä aikaa kiva tehdä! Mukavaa marraskuun ensimmäistä sinulle!

      Poista
  3. Kauniita sukkia <3 Täällä myös puikot heiluu ahkeraan : ) Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa ♥ Sunnuntait on kyllä ihan parhaita päiviä neulomiselle ja ylipäätään käsitöiden tekemiselle :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinullekin!

      Poista
  4. Mun mielestä nuo ovat ihan ilmielävät Biden-sukat :) Olet tehnyt kivoja töitä. Mä täällä yritän nyt selvitä tolkuissani tiistaihin ja toivon, että Biden voittaa niin isosti, että jossittelulle ei löydy sanan sijaa.

    Ihanaa marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Täälläkin toivotaan Bidenin voittoa, joten jännät päivät edessä! Mukavaa marraskuun alkua sinne valtameren taakse 😊

      Poista
  5. Kivoja sukkia! Olipa tosiaan aikamoinen Socktober sinulla! Minulla on aika paljonkin puikoilla, mutta niistä raportoin huomenna keskeneräisten keskiviikossa blogissani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä aina joskus innostuu jostain yksittäisestä jutusta :) Nyt on puolestaan jo kolmas kierrepanta puikoilla =D

      Poista