Pari tilaustyötä sekä joululahjakäsityöt

Blogissa on ollut hiljainen joulukuu, mutta muutoin kässärintamalla on ollut kiirusta kyllä! 

Työn alla oli yhtäaikaa tilaustöitä, lahjajuttuja ja ideoiden testauksia. Jouluaaton viimein koittaessa huokaisin hieman helpotuksesta. Joulupäivänä kuitenkin kädet jo kaipailivat tekemistä, on se hullua! 

Tässäpä esittely aikaansaannoksista, olkaatte hyvät!

~TILAUSTYÖT~

Ensimmäinen tilaustyö oli mielenkiintoinen, sillä minulta tilattiin villasukat Rammstein -fanille. Toiveena oli, että sukissa olisi bändin logo. Niinpä etsin ensin tuon logon netistä kun se ei itselle ollut ennestään tuttu ja sitten piirtelin sen ruutupaperille. Sukkien väriksi haluttiin musta ja logon väriksi valikoitui harmaa.  Mustasta langasta neulominen osoittautui välillä haastavaksi muutoinkin pimeään vuodenaikaan ja välillä tarvitsi reilusti lisävalaistusta varsinkin silmukointi vaiheessa. 

Sukkien koko on 44 ja lankana Gjestal Maija -sukkalanka. 





Toinen tilaustyö oli vielä syntymättömälle pikkuprinsessalle jotain vaatetta. Ehdotinkin, että tekisin mekon, leggarit sekä rusettipannan ja ne toteutettiin. 

Olipa mukava tehdä pitkästä aikaa pikkuvaatetta. Siinä kun ei aikaa kauan mene ja tulee nopsaan valmista. Ja onhan pikkuiset vaatteet niin söpöjäkin kaiken lisäksi ♥

 


Ostin syksyllä Kokkolasta Designtorilta Sella Lifestylen myyntipisteeltä tätä kukallista Juliet -trikoota metrin pätkän. Ajatus oli tehdä siitä itselle t-paita, mutta jotenkin en sitten saanut sitä tehtyä. Niinpä tämän tilauksen saadessani tiesin heti, että ehdotan tätä mekon kankaaksi. 

Leggareihin tilasin Lalialta yksiväristä trikoota tähän settiin vanhan roosan värisenä sekä muutamaa muuta yksiväristä tuleviin projekteihin. 

Mekon kaava on Ottobre 4/10 Classic Stripes ja leggarit puolestaan Ottobre 1/2015 Caterpillar. Molemmat koossa 68 cm. 

 


Rusettipantaan ei kaavaa ollut vaan tein sen ihan mutulla. Toki netistä kaivelin hieman tietoja vastasyntyneen päänympäryksestä kun ei sellaiset enää itsellä muistissa olleet. Siihen sitten lisäsin vähän mittaa, jotta sitä voi käyttää yhtäaikaa muun setin kanssa. 

 


~JOULULAHJAT~

Kirjeystävälleni virkkasin kaksinkertaisesta puuvilla-bambulangasta patalaput. Näissä lankojen sävyt olivat vanha roosa ja vaaleanpunainen. Pinnasta tuli mukavan elävä ja patalapusta riittävän paksu, jottei sormet pala. Viimeistelin vielä tuollaisilla tekonahka neliöillä. 

 



Toiselle ystävälleni virkkasin tiskirätti & patalappu -setin okran värisestä puuvilla-bambulangasta. Näitä tiskirättejä meni myös muutamaan muuhunkin joulupakettiin. 




~JOULUKORTTI ASKARTELUT~

Ja kuten tapanani on niin tänäkin vuonna joulukorttien askartelu jäi viimeiseen iltaan! Kummasti sitä kuitenkin sai oikean moodin päälle ja niin syntyi liki 30 korttia postitettavaksi sekä naapureiden postilaatikoihin jaettavaksi. 

Sattuipa vielä niinkin hauskasti, että kun kortit oli valmiit, kirjekuoriin laitettu ja postimerkit liimattu niin löysin tammikuussa alesta ostetut jouluaskartelu paperit ja paperikot =D Onpahan materiaalia ensi joulun joulukortteihinkin sitten valmiina! 

 




Sellaisia touhuja joulukuussa. Kohta vuosi vaihtuu ja innolla odotan tulevaa vuotta 2021. Jospa se ei olisi enää poikkeusvuosi vaan olisi jo lähempänä normaalia arkea. Suunnitelmia on jo kovasti ja sormia ihan kihelmöi päästä tekemään kaikenlaista! 

Sitä ennen kuitenkin paketoidaan poikkeusvuosi 2020 ja nautitaan näistä vuoden viimeisistä päivistä. 

Toivon sinulle kaikkea hyvää alkavaan vuoteen ♥ Tuokoon se tullessaan paljon uusia ideoita sekä aikaa toteuttaa niitä ♥

8 kommenttia

  1. Hyvää uutta vuotta! Ideoita onneksi riittää, alan myös seurata kässäblogiasi ja inspiraatio lisääntyy vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa seuraamaan! Kiva jos inspiroidut 😊

      Poista
  2. Tosi nättejä töitä olet tehnyt. Ihailin suuresti tuota lapselle tehtyä settiä. Kauniit kankaat ja hieno toteutus! Tiskirättilahjatkin varmasti ovat ilahduttaneet ja tykkäsin kovasti myös korteista, joita olet tehnyt. Minulla ei aika riittänyt korttien tekemiseen eikä lähettämiseen, joten respect!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teresa ♥ Mukavia tehtäviä olivat kyllä kaikki. Korttien kanssa minulla on sellainen juttu, etten vaan osaa niitä valmiina ostaa. Helpommalla pääsisi ja jäisi se viimeisen illan paniikki, mutta kai se on osa prosessia =D

      Poista
  3. Onpa tosi kauniita töitä 3 Hyvää ja idearikasta vuotta 2021 sinulle <3

    VastaaPoista