Unicorn Love eli villasukat fanille

Tytär kyseli viime joulukuussa, että kutoisinko hänen ystävälleen villasukat syntymäpäivälahjaksi. No tottahan toki jos kerran pyydetään ja kelpaa! Mallikin oli  tyttärellä mietittynä valmiiksi ja väritkin tiesi sanoa ystävän lempivärien mukaisesti. Siispä tutkimaan lankavarastot ensin, että löytyykö vai pitääkö mennä kauppaan. Ei tarvinnut, sillä juuri näihin sukkiin löytyi omasta lankahyllystä kerät. Vaaleanpunaista ja sateenkaari- raitalankaa. Aika herkut värit! Ja eikun kutomaan! 

Aloittelin ihan hyvissä ajoin ja tein molempia sukkia yhtä aikaa, jotta valmistuisi nopeampaan. Silti tuli vähän kiire, sillä ystävän syntymäpäivä olikin heti tammikuun alussa. Yksi sunnuntaipäivä meni kokonaan kutoessa ja silmukoita jäljitellessä. Ystävä tykkää yksisarvisista ja sellainen kuvio sukkiin oli ehdottomasti tehtävä.  Sukat valmistui  juuri syntymäpäiväksi ja lahjan saaja oli ollut tyytyväinen lahjaansa. Heti oli kuulemma laittanut sukat koulussa jalkaan :) 



Malli silmukointiin löytyi Pinterestistä. Vähän sitä muokkailin, että sain sopimaan tuohon sukan varteen ja hyvin se siihen lopulta mahtui. Silmukoinnin jälki saisi olla vieläkin siistimpää. Huomasin kyllä, että työn edetessä tekniikkakin parani! 



Tällaiset vähän erilaiset projektit on mukavia tehdä, ei aina niin perussukkaa :) 




3 kommenttia